İçeriğe geç

Kocaeli Bit Pazarı Nerede Kurulacak

Kocaeli’de bit pazarı nereye kuruluyor?

Toplumda “Bit Pazarı” olarak bilinen “İkinci El ve Antika Pazarı” bugün yeni yerinde açıldı. Esnaflar, Kartepe Köseköy Ulus pazar alanındaki pazarda yerlerini aldı ve tezgahlarını açtı.

Kartepe Bit Pazarına hangi otobüs gider?

614 numaralı otobüs Kocaeli Merkez bölgesindeki Kocaeli Bit Pazarı’na giden son otobüstür.

Gebze bit pazarı hangi gün kuruluyor?

🗺️Cumartesi günleri DARICA Camii Yolu Caddesi No:1’de (Darıca Kapalı Mahalle Pazarı) bit pazarı kuruluyor.

Kocaeli Ulus Pazarı ne zaman kuruluyor?

Uygun fiyata çeşitli ürünler satın almak istiyorsanız mutlaka uğrayın! 🙌 Pazar her Çarşamba ve Cumartesi 08:00 – 17:00 saatleri arasında kuruluyor.

Başiskele bit pazarı hangi gün?

5 yıl önce belediye ve Pazarcılar Odası’nın onayıyla İZMİT’ten BAŞİSKELE’ye taşındı. Bit pazarı esnafı kapalı Başiskele Kullar pazar yerine taşındı. Bit pazarı esnafı her Salı ve Çarşamba günü Antika Pazarı adıyla burada tezgah açıyordu.

Bit pazarı hangi gün kuruluyor?

İstanbul Bit Pazarı ListesiBit Pazarı / Antika PazarıGün/SaatKadıköy Bit PazarıSalı ve CumaHorhor Bit PazarıHaftanın herhangi bir günüTuzla Bit PazarıCumartesi – PazarBakırköy Bit PazarıHaftanın herhangi bir günü10 satır daha 24 Temmuz 2024

Kocaeli Kartepe’ye hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Kartepe yakınlarında durmaktadır: 214, 215, 218.

Kartepe Ulus Pazarına hangi otobüsler gidiyor?

Bu otobüs hatları Kartepe Ulus Pazarı yakınından geçiyor: 211, 218, 240, 243, 262.

Teleferik Kartepe’ye hangi otobüs gider?

Kartepe Teleferiğine ulaşmak artık çok daha kolay! Haritada gösterilen yere kendi araçlarınızla kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca 241 ve 242 numaralı özel halk otobüslerine binerek de teleferiğe ulaşabilirsiniz. Otobüslerden indikten sonra yaklaşık 2,5 km yürüyerek teleferik istasyonuna ulaşabilirsiniz.

Darıca’nın pazarı hangi gün?

Marktplatz-AnfrageMarktnameTypEinrichtungstageOSMANGAZİ-MARKTBezirksmarktDienstagFEVZİ ÇAKMAK NACHBARSCHAFTSMARKTNachbarschaftsmarktMITTWOCHDIENSTAG SONNTAGBezirksmarktDIENSTAGDARICA-ZENTRALMARKTBezirksmarktDo48 weitere Zeilen

Gebze pazar hangi gün?

Gebze Sosyete Pazarı, her Pazar 08:00-20:00 saatleri arasında Gebze Vergi Dairesi (1112/1.Sk) yanında kurulmaya devam ediyor. #Gebze #SosyetePazarı #GebzeSosyetePazarı @ Gebze Sosyete Pazarı

Maltepe Bit Pazarı hangi gün?

Pazarımız her hafta cumartesi ve pazar açıktır. TÜM ZANAATKARLARIMIZI VE MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ. 📣 SADECE KULLANILMIŞ ÜRÜNLER SATILIKTIR.

Kartepe bit pazarı nerede kuruluyor?

Kartepe’deki Ulus Pazarı’nda her çarşamba bit pazarı kuruluyor. 🛍️ 🛒 Elektronikten hırdavat ürünlerine, giyimden ayakkabıya, bisiklete kadar pek çok ürün yer alıyor.

Kocaeli Karamürsel pazarı hangi gün?

(Kamyon şoförleri, taksi şoförleri, otobüs ve minibüs şoförleri) Karamürsel’de kurulan ve Karamürsel Belediyesi’nin kontrolündeki Cuma pazarı ekonomik olarak Kocaeli’nin büyük pazarlarından biridir. Bu pazarlar sayesinde Salı pazarı da kurulmakta olup, ilçe halkı ucuz ve taze sebze-meyve ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Kartepe Ulus pazarı yarın açık mı?

🗓️Her hafta ÇARŞAMBA günü gerçekleşir.

Kartepe Ulus Pazarına hangi otobüs gider?

Kocaeli Merkez bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Kartepe Ulus Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 211, 218, 240, 243, 262.

Ulus bit pazarı hangi günler açık?

Ankara’da Görülecek Yerler | Cuma, cumartesi ve pazar günleri Ulus’ta bit pazarı olduğunu biliyor muydunuz? Eski yadigarlara ilgi duyuyorsanız burası tam size göre… 31 Ağustos 2024

Darıca pazarı hangi gün?

Marktplatz-AnfrageMarktnameTypEinrichtungstageOSMANGAZİ-MARKTBezirksmarktDienstagFEVZİ ÇAKMAK NACHBARSCHAFTSMARKTNachbarschaftsmarktMITTWOCHDIENSTAG SONNTAGBezirksmarktDIENSTAGDARICA-ZENTRALMARKTBezirksmarktDo48 weitere Zeilen

Kadıköy bit pazarı hangi gün 2024?

Kadıköy’deki bit pazarı artık cuma günleri kuruluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Genç Escort Gaziantep Masaj Salonları