İçeriğe geç

Biletix Çift Kişilik Bilet Ne Demek

Biletix çift bilet ne demek?

Lounge double ile lounge single arasındaki fark nedir? Aslında hiçbir fark yoktur. Bunun nedeni, mekandaki koltukların tek ve çift sıralar olarak numaralandırılmış olmasıdır.

Çift kişilik bilet ne demek?

Arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, anneniz, babanız, kardeşiniz… Eğer festivale iki kişiyle geliyorsanız bu bileti tercih edebilirsiniz. Bu bilet kategorisi 2 kişilik biletleri kapsamaktadır.

Biletix avantajlı 2 bilet nedir?

Kampanya kapsamında aynı fiyat kategorisinde 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilirsiniz. Kampanya kapsamında bilet seçerken bilet sayısının 2 veya katları (örn. 2, 4, 6) olarak seçilmesi gerekmektedir.

Biletix bileti ile başkası girebilir mi?

Biletimde başka birinin adı var. Kayıt yaptırmada sorun yaşar mıyım? Bilette isim olsa bile, bilet sahibi olan kişi etkinliğe kabul edilecektir.

Çift kombine bilet ne demek?

Kombine bilet, belirli bir zaman dilimi içerisinde birden fazla günü veya seansı kapsar; katılımcıların tek bir bilet satın alarak birden fazla konseri veya etkinliği izlemelerine olanak tanır.

Biletix’te koltuk seçimi nasıl yapılır?

Seçtiğiniz blokta, ihtiyaç duyduğunuz bilet sayısına uygun, yan yana en iyi koltuklar, sistem tarafından belirli bir algoritma kullanılarak otomatik olarak seçilecek ve onayınız için size sunulacaktır. Belirli bir koltuk ve sıra tercihiniz varsa, biletlerinizi perakende satış noktalarımızdan satın alabilirsiniz.

Biletix üye olmadan bilet alınır mı?

Etkinlik biletlerinizi Biletix üyesi olmadan da web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Konser iptal olursa para iadesi olur mu?

Bu bağlamda genel kural, tüm bilet satışlarının kesin olduğu ve etkinliğin iptali haricinde, satılan biletlerin satıştan sonra hiçbir şekilde iptal edilmeyeceği, değiştirilmeyeceği veya iade edilmeyeceğidir.

Konserlerde kimlik zorunlu mu?

Etkinliğe girişte kimlik kontrolü yapılıyor mu? Etkinliklerde 18 yaş ve üzeri kişiler için kimlik kontrolü zorunludur.

Biletix’ten indirimli bilet nasıl alınır?

PRIME BİLETİX KAMPANYASI Türk Telekom Prime, mobil ve ev internet bağlantısı sahipleri, ayrıcalıktan yararlanmak için PRIME BİLETİX yazıp TC Kimlik numaralarını 6262’ye göndererek kampanyaya başvurabilirler. Alacağınız şifre ile www. adresinden indirimli bilet satın alabilirsiniz.

Biletix bilet çıktısı gerekli mi?

Her bileti mutlaka yazdırmalısınız.

Biletix güvenilir mi?

İnternet üzerinden gönderdiğiniz tüm bilgiler günümüzde mevcut olan en güvenilir donanım kullanılarak şifrelenir. SSL adı verilen bu yöntem, kişisel ve finansal verilerinizin üçüncü taraflarca ele geçirilmesini önler.

Biletix’te öğrenci indirimi var mı?

Öğrenci/öğretmen indirimi var mı? Bu konu etkinliğe bağlı olarak değişebilir. Birçok etkinlik belirli gruplar için indirimli bilet satın alma seçeneği sunar. İndirim olup olmadığı ve ne kadar olduğu tamamen etkinlik organizatörüne bağlıdır.

Bir kişi iki bilet alabilir mi?

Otobüs hatları için birden fazla bilet satın alırken, farklı cinsiyetteki yolcular için bilet satın alabilirsiniz. Ancak, çift koltuklardan biri daha önce başka bir yolcu tarafından satın alınmışsa, yalnızca boş koltuğun yanındaki aynı cinsiyetteki yolcu bilet satın alabilir.

Biletix bilet devredilir mi?

Biletleri başkasına verirsem başkası kullanabilir mi? Prensip olarak, bilet sahibi etkinliğe biletiyle katılabilir. Ayrıntılı bilgiye web sitemizdeki etkinlik satış sayfasından ulaşabilirsiniz.

Çoklu bilet nedir?

Çoklu uçuş sistemi, doğru uçak biletini bulmanın ve yurtdışında uzun ve rahatlatıcı bir tatilin keyfini çıkarmanın rahat ve uygun maliyetli bir yoludur. Çoklu uçak biletleri sayesinde, birçok yer için ayrı biletler satın almak yerine, tüm seyahati kapsayan tek bir biletle seyahat edebilirsiniz.

Tiyatro koltukları neden çift?

Tiyatro koltukları neden tek ve çifttir? “Birçok tiyatro koltukları ‘sol’ ve ‘sağ’ olmak üzere iki bölüme ayırır ve organizasyonel nedenlerle genellikle bir tarafa tek sayılar, diğer tarafa çift sayılar atarlar.” 20 Ocak 2015Tiyatro koltukları neden tek ve çifttir? “Birçok tiyatro koltukları ‘sol’ ve ‘sağ’ olmak üzere iki bölüme ayırır ve organizasyonel nedenlerle genellikle bir tarafa tek sayılar, diğer tarafa çift sayılar atarlar.” 20 Ocak 2015

Biletix Hopi nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanabilmek için Biletix satın alma adımında “Hopi İndirim” butonunu seçtikten sonra açılan alanda Hopi kampanya detaylarına ilgili indirim kodunun girilmesi gerekmektedir.

Biletix’ten indirimli bilet nasıl alınır?

PRIME BİLETİX KAMPANYASI Türk Telekom Prime, mobil ve ev internet bağlantısı sahipleri, ayrıcalıktan yararlanmak için PRIME BİLETİX yazıp TC Kimlik numaralarını 6262’ye göndererek kampanyaya başvurabilirler. Alacağınız şifre ile www. adresinden indirimli bilet satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Genç Escort Gaziantep Masaj Salonları